Home » Maserati

Maserati toont in Parijs een nieuw model

5 september 2012 12:08 ��n reactie

Maserati heeft aan haar klantenkring laten weten, dat op de autosalon van Parijs eind deze maand iets nieuws te zien is. Het is nog even gissen wat dat zal zijn, maar we hopen natuurlijk op een totaal nieuwe auto, zoals bijvoorbeeld de opvolger van de huidige Quattroporte (foto). Deze is namelijk al productierijp en inmiddels wordt de assemblage in Turijn al druk beoefend.

Er zijn ook andere mogelijkheden denkbaar; In het ‘minste’ geval gaat het om een nieuw smaakje voor de GranTurismo of GranCabrio, maar wat net zo inspirerend zal zijn als een nieuw model, is bijvoorbeeld een concept voor een nieuwe compacte sportwagen. CEO Harald Wester heeft nog niet zo lang geleden immers laten weten dat dit in de pijplijn zit. De lichte sportwagen met middenmotor die mogelijk GranSport zal heten, deelt z’n techniek grotendeels met de Alfa Romeo 4C, die eveneens in Modena gebouwd zal worden. Hoe dan ook, we zullen zien wat Maserati op 27 september voor ons in petto heeft.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Lusso schrijft:

    De uitnodiging spreekt inderdaad over een wereldpremière. Ik gok op de QP gezien we in rusland al de nieuwe variant van de Grancabrio hebben gehad. Ik ben benieuwd!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties