Modena Motor Gallery succesvol en om van te likkebaarden

motor gallery1

Wat Duitsland en Frankrijk al hebben, had Italië gek genoeg nog niet en daarom organiseerden verschillende instanties afgelopen weekend samen in Modena een grote handelsbeurs, waarin de klassieke auto (en motorfiets) uit eigen land een centrale positie inneemt. Vrijdag vertelden we al over de eerste editie van de Motor Gallery in Modena, dat achteraf een groot succes bleek, gezien het aantal bezoekers.

motor gallery2

De crisis had dus geen vat op de Italiaanse klassieker. Circa 90% van de standhouders heeft dan ook reeds aangegeven volgend jaar mei weer aanwezig te zullen zijn. Het feit dat dit laagdrempelige evenement in Modena gehouden wordt, is ook onderdeel van het succes. Bijzondere klassiekers en standjes met spullen uit heel het land, stonden in de Modena Fiere onder hetzelfde dak als afgevaardigden van de nabij gelegen musea uit de ‘Motor Valley’. Dit zorgde voor een bonte verzameling aan oude en nieuwere Italiaanse auto’s en motoren, waar iedereen van kon genieten.

Kortom, een perfect visitekaartje voor de Italiaanse auto, waardoor we verwachten dat het nu nog onbekende fenomeen, de komende jaren ook voldoende belangstelling uit het buitenland kan verwachten. Wat ons betreft iets wat je als liefhebber zeker een keer bezocht moet hebben. De beurs vormt bovendien de ideale kans om eindelijk je favoriete Italiaanse klassieker aan te kunnen schaffen.

motor gallery3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.