Nieuw spotje van de Alfa Romeo Giulietta

Giulietta test me

Alfa Romeo start vanavond een nieuwe reclamecampagne voor de Giulietta. Je kunt gerust spreken van een groot publicitair offensief, want na de bewerkelijke spotjes van YpsilonDelta en de website voor de nieuwe Panda, is dit alweer het vierde wapenfeit binnen één week. FGA laat er dus geen gras over groeien en uiteraard kan de belangrijke en succesvolle Giulietta daarbij niet achterblijven. Het spotje met Uma Thurman won al een prijs en dit kun je zien als een vervolg op die eerste reclameboodschap. “Ik ben Giulietta” klinkt nu door in wat je met Giulietta allemaal kunt doen; “Test me, kijk naar me, raak me aan, bescherm me, bekritiseer me..” Het is dit keer een productie van het bedrijf Akita onder regie van Luca Maroni en naar een idee van Armando Testa. Flavio Ibba is opnieuw verantwoordelijk voor de muziek. De opnames hebben in Barcelona en in de grote zandvlaktes van Navarra plaatsgevonden. In de campagne zal de ‘Alfa TCT’ transmissie flink worden benadrukt nu de levering geen probleem meer zal zijn (foto).Alfa TCT

Jammer genoeg duwt Alfa Romeo de briljante slogan ‘without heart we would be mere machines’ weer wat naar de achtergrond.

Giulietta test me spot

httpvh://youtu.be/rx3zn8-NzQg

3 gedachten over “Nieuw spotje van de Alfa Romeo Giulietta

 • 7 september 2011 om 11:56
  Permalink

  Erg goed spotje..
  Kernwaardes van Alfa Romeo komen briljant naar voren!
  Net zoals de aanbieding in de vorm van een ondertiteling!
  Klasse!

  Beantwoorden
 • 8 september 2011 om 06:06
  Permalink

  Ik zag gisteravond voor het eerst een commercial op de STER waarin Zuid-Limburg zich promoot als aantrekkelijke woon- en leefomgeving. Met aan het einde een felrode Giulietta die enkele malen nadrukkelijk in beeld komt, erg fraai. Past wel bij de Bourgondische inborst daar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.