Orders Alfa Romeo 4C rijzen de pan uit

4c orders

Men had het bij Alfa Romeo misschien niet verwacht, maar het aantal orders voor de 4C Launch Edition zijn twee keer zo hoog uitgevallen dan verwacht. Uiteraard is men er erg blij, maar het wil ook zeggen dat men vaart moet maken met de preproductie in de vorm van toegeleverde materialen en de uiteindelijke productie in Modena. Meer dan 1000 klanten dus, waardoor men direct kan nadenken over een vervolg na de eerste editie, die zoals het nu lijkt pas deze zomer van de band begint te rollen. In Nederland verwacht men de eerste leveringen niet eerder dan eind dit jaar. Wel kan men binnenkort de 4C alvast bekijken binnen de Benelux.

Een gedachte over “Orders Alfa Romeo 4C rijzen de pan uit

  • 30 april 2013 om 09:58
    Permalink

    Ik snap het wel: Italiaanse sportwagens waren tijdenlang ver buiten bereik voor gewone stervelingen. De 4C is een mooie Italiaanse sportwagen en zit in een prijsbereik dat het aantal potentiële kopers de 1000 stuks ver overstijgt. En gezien het ding dan ook nog eens de grenzen van de techniek verlegt… zijn alle ingrediënten voor een succes aanwezig.

    Ja, het is geen twaalfcilinder, daar zul je nog bij Ferrari of Lamborghini voor moeten aankloppen. Maar is 1000 pk nou echt nodig om lekker te kunnen scheuren?

    BeantwoordenReport user

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.