“The Lancia Delta Hardblack has landed”

De Lancia Delta is een topmodel rijker.

Lancia toont ons na de elegante Executive nu ook dat de Delta zich op een geheel andere wijze kan presenteren. Nog altijd elegant en twee tonen, maar met meer brutaliteit. De Hardblack is de eerste door een fabrikant in serie geproduceerde matzwarte auto. Daarmee toont Lancia ook vandaag nog dat het net als in het verleden heel vaak kiest voor het minder voor de hand liggende. Lancia bewijst zich een ware trendzetter. Lancia is de jus op de doorgaans zo gortdroog vormgegeven eindproducten van de autoindustrie.

De Hardblack maakt het reeds aantrekkelijke gamma van de Delta extra veelzijdig. Dit weekeinde gaat in Italië een speciale reclamecampagne van start. Volgend weekeinde openen de Lancia dealers door heel Italië hun deuren om de Hardblack te presenteren als zeer aantrekkelijke optie voor wie er in geïnteresseerd is. Lancia gebruikt in de presentaties rond dit model de landing op de maan als beeldspraak. Het revolutionaire en ietwat mystieke karakter van de Hardblack, wordt op deze wijze in één klap duidelijk.

Het spotje tonen we je hier natuurlijk ook zo snel mogelijk. Maar ontdek via deze mooie site alle details van de Hardblack alvast, dankzij een indrukwekkende ruimtereis.

[nggallery id=354]

2 gedachten over ““The Lancia Delta Hardblack has landed”

 • 7 juni 2010 om 17:39
  Permalink

  Is dit echt de enige af fabriek matzwarte auto? Als we het over trends hebben denk ik dat dit inmiddels (helaas) alweer een beetje passe is. Je wordt tegenwoordig een beetje doodgegooid met alweer een matzwarte Audi of Mini. En had Elkann onlangs niet een matzwarte Brera in de etalage? Ruim twee jaar geleden zag ik deze auto (matzwart) al in Geneve op de autoshow, daarna waren er helaas een boel andere Duitse merken die deze trend hebben opgepakt.

  Beantwoorden
 • 7 juni 2010 om 21:45
  Permalink

  Maakt me niet uit wie het eerste een matzwarte lak op een auto geblazen heeft… Dit is wel heeeeel erg mooi !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.