Unieke Lancia portal nu online

En zie hier de reden waarom we de laatste tijd zoveel creaties van Lancia Centro Stile konden vinden op het internet.

www.lancia.it heeft sinds kort namelijk de vormen aangenomen van een ware ‘portal’ met honderden ingangen richting Lancia gerelateerde informatie. Op uitgebreide wijze kan de bezoeker nu alles over het merk vinden dankzij de nodige handige zoekopties. Zo zijn alle categorieën waar Lancia zich dagelijks mee bezig houdt zoals mode, cinema, pleziervaart, kunstrijden, wereldvrede en benefietveilingen, nu vanaf één virtuele locatie te vinden. Lancia presenteert zich als onconventionele zoekmachine. Een ideale vinding om de veelzijdigheid van de wereld die Lancia heet effectief samen te vatten.

Alles, maar dan ook alles is er te vinden. Van de eerder genoemde Centro Stile schetsen tot filmpjes van spotjes of over hoofdsponsoring tijdens een evenement zoals de film biënnale van Venetië, waar Lancia ook dit jaar weer een belangrijke rol in zal vervullen. Maar ook het vinden van dealerpunten door heel Europa of het aanvragen van een proefrit is mogelijk via deze Italiaanse site van Lancia.

Mogelijk is deze Italiaanse versie een voorbode voor wat komen gaat nu Lancia haar invloedssfeer zal gaan uitbreiden in Europa.

[nggallery id=347]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.