Verkoop Maserati in de lift

maser-sales

Maserati heeft een buitengewoon goed verkoopmaand achter de rug. We zagen het al aan de verkoopcijfers in Italië van afgelopen maand. Wat ons continent betreft was de verkoop op de thuismarkt ook cijfermatig de belangrijkste (96 stuks. +273%). Vanaf januari gezien werden er 1050 Maserati’s in Italië verkocht (+9%). Ook in Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, de Benelux en Spanië werd er een duidelijke positieve trend geconstateerd. De teller staat Europees gezien en vanaf januari gerekend op 4.180 eenheden (+8%).

Maserati zal de komende jaren op de Levante aan haar groei kunnen blijven werken. Ook de Quattroporte heeft dankzij een grondige update (foto boven) weer meer klanten in het vizier. De Ghibli is alvast leverbaar met nieuw boorcomputer, maar is optisch verder nog dezelfde. De GranTurismo en GranCabrio uit Modena zijn er ook nog, maar hebben qua aantallen nog maar heel weinig in de melk te brokkelen.

maser-sales2

Een gedachte over “Verkoop Maserati in de lift

  • 14 september 2016 om 11:45
    Permalink

    In dat mooie blauw is de Levante toch echt wel geslaagd. Ik hoop dat dit voor fors meer omzet gaat zorgen, maar ik denk dat de kans in de V.S en China het hoogst is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.