Verlaat Manley FCA binnenkort?

Michael Manley zou volgens de Daily Telegraph, zich al richting de uitgang begeven van FCA. Na jaren trouwe dienst en uiteindelijk de eervolle maar zware taak van CEO vervuld te hebben, is er weinig meer dat Manley nog kan betekenen voor de groep. De plotselinge dood van Marchionne (2018) bracht hem eerder op de eerste positie dan hem lief was en nu zorgt een zeer vlotte fusie dat zijn taak er alweer opzit. Tavares zal Manley vervangen.

Volgens de Britse bron, kon Manley’s volgende baan nog weleens bij Jaguar Land Rover gereserveerd zijn. Daar zou de huidige voorzitter van het ACEA de huidige CEO Ralf Speth kunnen vervangen. Het is niet voor het eerst dat Manley in verband wordt gebracht met Jaguar Land Rover. De laatste keer dat dit gebeurde, ontkende de CEO van FCA nog stellig dat dit staat te gebeuren. We zullen zien of dit nu weer het geval zal zijn.

3 gedachten over “Verlaat Manley FCA binnenkort?

 • 3 januari 2020 om 22:04
  Permalink

  Oprecht fijn als hij weg gaat. Voor jeep heeft hij veel gedaan. Voor de fiatgroep binnen Europa lijkt hij vooral veel te hebben tegengehouden en stopgezet. Dat heeft Alfa Romeo bepaald geen goed gedaan.

  Beantwoorden
 • 4 januari 2020 om 09:49
  Permalink

  Weg ermee. Hij heeft op het einde nog heel de investeringen in Alfa om zeep geholpen.

  Beantwoorden
 • 4 januari 2020 om 13:24
  Permalink

  Lancia hebben ze helemaal de nek omgedraaid alleen Lancia heeft een groot fan club

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.