Zonnig Italia a Zandvoort 2013 met luid F1 gejank

iz

We keken de afgelopen week met al dat water angstvallig naar de weerberichten, maar vandaag kwam alles dan toch nog goed, uitgerekend tijdens Italia a Zandvoort 2013. Dat was een bijzonder prettige bijkomstigheid, helemaal als je weet hoeveel water er tijdens de editie van vorig jaar uit de hemel viel. Vandaag kwamen er dan ook veel meer bezoekers op af, om al het moois van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati en Ferrari te bekijken. Een van de hoogtepunten kwam uiteraard van Alfa Romeo, met de 4C die voor het eerst officieel in de buitenlucht werd tentoongesteld. De rode 4C -die ontzettend veel aandacht trok- verblijft al een aantal weken in ons land.

italia a zandvoort 4c

Andere nieuwe modellen waar het Hollandse publiek voor het eerst aan mocht ruiken, waren bijvoorbeeld de Fiat 500L Trekking, de Maserati Quattroporte en de Lancia Ypsilon S by MOMODESIGN en Delta S by MOMODESIGN. Een echte eyecatcher was de Panda 4×4 monstertruck, wat volgens ons de mooiste reclamezuil is voor de zeer aantrekkelijke Panda 4×4. Met deze laatste reden we overigens zelf van en naar het evenement in Zandvoort en lees je binnenkort een impressie op AutoEdizione.

[nggallery id=961]

Slagroom op de taart was uiteraard het kippenvel moment in de vorm van twee gepensioneerde, maar nog altijd zeer vitaal klinkende Ferrari F1 bolides. De F93A uit 1993 waar ooit Alesi en Berger in competitieverband mee reden, deed het kippenvel bij iedere aanwezige flink opkomen. Waar je je ook bevond op het circuitpark. Hiermee was deze editie van het jaarlijkse evenement, al direct eentje om nooit te vergeten.

[nggallery id=962]

2 gedachten over “Zonnig Italia a Zandvoort 2013 met luid F1 gejank

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.