Poepiechique 500c van AZNOM

Dat de 500 van Fiat een magisch getal is blijkt uit de talloze variaties die vanuit deze stijlicoon kunnen worden bedacht.

Dat was vroeger zo en dat is bij de huidige editie eveneens het geval. Het Italiaanse luxe goederen merk Aznom heeft inmiddels een reputatie op het gebied van aangepaste bolhoedjes, maar het bedrijf uit Monza bewerkte ook al allerlei andere auto’s van diverse merken. Niet allemaal even mooi en smaakvol, maar deze laatste versie van een 500c mag er wezen. Vandaar dat Aznom ook de moeite heeft genomen om een heel aardige fotoshoot ervan te maken. Fiat mag trots zijn want deze compacte open Italiaan heeft de uitstraling gekregen van een…chique draagtas…en een heerlijke wijn. Daarom heet deze 500c van adel ‘Sassicaia’ en draagt het het logo van deze nobele Toscaanse wijnkelder. De 500c Sassicaia is tot stand gekomen om de betere Toscaanse wijnen onder dit label een gedenkwaardig symbool op wielen mee te geven. Beter dan dat kun je het exclusieve gevoel van Italiaanse lifestyle en genot niet uitdrukken vinden wij. 

De Sassicaia is een exlcusieve versie die op aanvraag voor je zal worden gebouwd door Aznom. De complete kit kost 7900 euro. De auto is te herkennen aan de subtiele bicolore carrosserie in beige tonen en heeft een dunne donkerblauwe lijn over de hele taille. Hiervoor heeft de kleurstelling van de wijnflesetiketten van Sassicaia model gestaan. Zowel aan de buitenkant als in het interieur, zien we opvallend maar toch smaakvol houtwerk als belangrijkste kenmerk. De exlcusieve bekleding en de tassenset van hetzelfde soort leer, maken het geheel helemaal af. Een badge op de achterzijde van de auto draagt straks het nummer van het model van de eigenaar, en het getal van de hoeveelheid die als Sassicaia-editie tot dan toe is gemaakt. De banden die onder de 500c Aznom Sassicaia zitten zijn van het merk Kumho en zijn van het type en maat KU31 195/45r16.   

Geniet hier van de uitgebreide gallery:

[nggallery id=254]

[nggallery id=255]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.