Home » Alfa Romeo

26 en 27 juni beleef je de grootste Alfa Romeo reünie ooit!

17 april 2010 16:30 Geen reacties

Het Italiaanse Alfa Romeo register (RIAR) zal in het weekend van 26 en 27 juni gastheer zijn voor alle Alfisten uit binnen en buitenland die dan richting Milaan trekken.

Jonge en oude modellen zijn van harte welkom. Op 24 juni 1910 is het exact 100 jaar geleden dat het merk Alfa Romeo geboren werd in dezelfde omgeving. Het doel is om eind juni een onvergetelijk internationale meeting te organiseren van meer dan 3000 deelnemers. Deze zullen tegelijk door de straten van Milaan rijden. Ook wij zijn er uiteraard bij, evenals de vele leden van SCARB en VARLN. Er zal op zaterdag door de RIAR een monument onthuld worden met de 1900 Disco Volante als inspiratiebron. Dit monument vormt een groots symbolisch boegbeeld voor 100 jaar bijzondere auto’s met het embleem uit Milaan. Het standbeeld is ontworpen door de mensen van Centro Stile Alfa Romeo.

Op zondagochtend 27 juni, zal de hele colonne zich voortbewegen over de binnenring van Milaan. Iedere deelnemer krijgt een Alfa Romeo vlaggetje op het dak. Een helikopter met filmploeg zal de imposante file volgen en vastleggen. Het Museo Storico zal ook op die dag speciaal open blijven voor de deelnemers. Voor deelname kun je je bij je eigen club melden of inschrijven via www.alfisti.com. Vul daar het formulier in op de pagina over het Centenario.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Volg ons

Advertenties