Aankondiging heropening Alfa museum Arese eind deze maand

alfa museum

Het Museo Storico van Alfa Romeo te Arese zal na enkele jaren van sluiting, nog voor de start van de Expo 2015 in Milaan de poorten weer openen. Afgelopen zomer konden we al melden dat een heropening in de lucht hing en dat dit heugelijke feit in verband wordt gebracht met de internationale expo en de belangrijke geleidelijke herlancering van het merk. Niemand minder dan de president van de regio Lombardije Roberto Maroni (tweede van links foto onder), zou dit vorig week hebben bevestigd, tijden het in ontvangst nemen van de Fiat 500L voor Expo 2015.

roberto maroni

Volgens de president bevindt het overleg zich in een laatste wat bureaucratische fase en zal mogelijk eind deze maand al een aankondiging van de heropening volgen. Volgens Maroni kunnen nog voor de start van de Expo de eerste bezoekers verwelkomd worden.

Een gedachte over “Aankondiging heropening Alfa museum Arese eind deze maand

  • 11 november 2013 om 22:12
    Permalink

    Dat is nog eens goed nieuws. Tastbaarder dan vingers die sinds 2009 richting de achterwielen wijzen. Of zoiets. A.R. Heeft zo’n enorm verleden, daar móét inspiratie voor de toekomst uit te putten zijn. FORZA!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.