Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo 4C teaser over hoopvol 2013

24 december 2012 12:49 5 reacties

4c teaser

Volgens Alfa Romeo staat het in de sterren geschreven dat 2013 een bijzonder jaar wordt voor het mooi merk. De 4C wordt op deze manier aangekondigd, die in Genève twee jaar na de concept, in première zal gaan. Het is voor alle fans ook te hopen dat dit het begin zal zijn van een definitieve terugkeer van het Italiaanse merk. Volgend jaar zal de 4C een hoop goed moeten maken, maar voor een redelijk volledige gamma moeten we vooral verlangen naar 2014 en 2015. In totaal een plan van 9 nieuwe modellen. Dat de 4C een bijzondere sportwagen wordt is ook de overtuiging van makers zelf, want op deze teaser noemt men deze high-performance Alfa met achterwielaandrijving en middenmotor de auto die voor een revolutie zal zorgen in autoland.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • alfaspeed schrijft:

  Zover ik de inside verhalen begrijp is dat hij ontwikkeld is om op hoge snelheid te excelleren. 😆

 • Lampredi schrijft:

  9-3-2=4?? 🙄 ook die 4 blijft dan maar weer zoals gebruikelijk afwachten en ik zie niet in hoe je in de huidige markt in 3 jaar je volume denkt te kunnen verdrievoudigen, als de auto’s nu nog niet eens op de markt zijn. Totaal onrealistisch deze plannen, net als denken een premium merk te zijn :lol:. Die boot is toch al jaren/decennia geleden gemist…….Typisch hopen tegen beter weten in…….

 • alfaspeed schrijft:

  Wereld wijd afzetten?!!!! Geen probleem denk dat afzetten.

 • Lusso schrijft:

  Met de juiste marketingstrategie en de juiste producten heeft het plan wel kans van slagen.

  En JW, als ‘premium’ betekent duitse karakterloze overbetaalde taxi’s dan hoeft Alfa voor mij niet premium te zijn. Feit is dat ondanks alle fouten die er in het verleden gebeurd zijn er nog altijd massa’s mensen hunkeren naar een echte Alfa. Het is iets onverklaarbaars waar menig ander merk jaloers op is. Niet voor niets wil VW Alfa inlijven. Zij kennen ook de potentie van het merk.

  Laten we nu maar afwachten en kijken wat er op ons afkomt.

 • alfaspeed schrijft:

  @Lusso: zeker weten!! 😀

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

Volg ons

Advertenties