Alfa Romeo brengt Giulietta 1.4 TJet 105 pk als instapper naar Nederland

Nederland maakt kennis met de Giulietta 1.4 TJet met 105 pk en Pack Lusso. Deze variant van de Giulietta die enkel als Progression verkrijgbaar zal zijn, vormt vanaf 1 juli (nu al te bestellen) de ultieme instapper voor de particuliere markt (geen 20% bijtelling). De Giulietta is een sterk model en is sinds 2010 ook in ons land bij een groot aantal klanten flink gewaardeerd. Veel bezitters stapten over vanuit andere merken. Om dit verder aan de moedigen heeft Alfa Romeo Nederland gekozen voor de toevoeging van dit model onder de 120 pk TJet.

Dit basismodel, dat zoals we vorig jaar al konden melden op de Italiaanse markt debuteerde als editie ‘Giulietta’, zal vanaf 22.950 Euro op de prijslijst staan en wordt leverbaar met Pack Lusso (Dualzone Airco, Parkeersensoren, Blue&Me, voorbereiding TomTom navigatie, instrumentarium met witte LED verlichting en armsteun voor met opbergvak). De naam ‘Lusso’ is een oude bekende voor menig Alfa Romeo-liefhebber. Het Lusso pakket op de Giulietta 1.4 TJet 105 pk Progression heeft een prijs van 1200 euro.

Maar dit model met evenveel pk als de 1.6 JTDm is niet zomaar een toevoeging. Alfa Romeo kan in combinatie met de 105 pk TJet namelijk een extra scherpe prijs met u afpreken. Mensen die een Volkswagen Golf inleveren krijgen zelfs nog meer voordeel. Vraag de Alfa Romeo dealer naar verdere details.

2 gedachten over “Alfa Romeo brengt Giulietta 1.4 TJet 105 pk als instapper naar Nederland

  • 13 juni 2012 om 16:35
    Permalink

    geen 20% bijtelling?

    het lijkt wellicht niet relevant voor de particuliere markt.. maar ik denk dat dit toch een belangrijk criterium is voor een autokoper..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.