Alfa Romeo introduceert Pack QV Sportiva optiepakket

Onlangs heb je bij ons als eerste de aankondiging kunnen lezen van het esthetische Quadrifoglio Verde pakket ‘Pack QV Sportiva’. Omdat we deze maand sowieso veel aandacht zullen besteden aan het legendarische logo met groen klaverblaadje, vertellen we je vandaag wat dit pakket in detail allemaal te bieden heeft:

Pack QV Sportiva wordt vanaf juni leverbaar op alle versies van de MiTo en de Giulietta 170 pk MultiAir en 140 en 170 pk 2.0 JTDm. Het pakket bestaat uit vrijwel alle optische accessoires, die je ook terug zult vinden op een originele QV, maar er zijn ook unieke details die je enkel zult aantreffen op auto’s met dit pakket. Zelfs puristen zullen dus met dit pakket kunnen leven. Alfa Romeo zoekt dan ook het onderscheidende karakter door de naamgeving ‘Sportiva’ in chroom terug te laten komen.

Het pakket bestaat voor de MiTo uit sierstrips met QV logo op de dorpels en een QV-logo op de middenconsole. Verder het Sportiva QV logo op de spatborden voor, achterbumper met diffuser, instrumentarium met witte verlichting, gesatineerde zijspiegels, portierhendel en koplampomlijsting. Uiteraard het donkere interieur, 18 inch lichtmetalen velgen gepolijst, rode remklauwen met Alfa Romeo tekstlogo en aluminium sportpedalen. Als je wat extra te besteden hebt en je wilt het echt goed doen, dan zijn er Sabelt sportstoelen voor een meerprijs van rond de 1500 euro (standaard pakket zonder stoelen komt op een bedrag tussen de 1200 en 1500 euro). Standaard zijn de stoelen voorzien van mooie Alcantara bekleding of Poltrona Frau leer met groen en wit stiksel (+/- 500 euro), wat letterlijk naadloos aansluit bij het QV-logo.

De Giulietta wordt leverbaar met sierstrips met QV logo op de dorpels en QV badge in het interieur, sideskirts, logo’s op de voorspatborden, gesatineerde zijspiegels, donker gemaakte koplampen, 18 inch velgen (Sport 8C Competizione, Turbina en Turbina Titanio) en rode remklauwen met Alfa Romeo tekstlogo. Uiteraard is ook het donker getinte interieur herkenbaar als QV, compleet met sportstuur in leer en aluminium sportpedalen. Voor de bekleding van de stoelen kun je kiezen uit de Sportbekleding met de combinatie leer-microvezelstof (ribbelpatroon en rood stiksel) en de volledig lederen bekleding. De Giulietta Sportiva QV heeft een pakket dat qua prijs overeenkomt met het bestaande Pack Sport 3 (2250 euro).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.