Alfa’s website ‘nieuwe stijl’ alvast te zien op Alfa Romeo.it

Alfa Romeo

Het kan altijd flitsender moet men hebben gedacht bij Alfa Romeo. Daarom wekt men nu aan een vernieuwde huisstijl en is de eerste vrucht daarvan inmiddels te zien op de Italiaanse versie van Alfa’s websites. Echt overzichtelijk oogt het natuurlijk niet (m’n oma zei altijd ‘minder is meer’), maar in de praktijk valt het wel mee. Het is al met al zeker wel een stuk frisser en een stuk vlotter qua navigatie. Met een hoog iPad gehalte, lijkt Alfa Romeo voor een wat meer trendy uitstraling te kiezen. Niet onverstandig als je de komende jaren een veel grotere doelgroep wilt bereiken. Het is nu afwachten wanneer andere versies zoals de .com en .nl zullen volgen. Mogelijk zijn de Italianen alleen maar proefkonijn.

5 gedachten over “Alfa’s website ‘nieuwe stijl’ alvast te zien op Alfa Romeo.it

 • 31 maart 2011 om 11:50
  Permalink

  Alles weer in Flash… op een iPad of gelijk welk mobiel toestel zal er juist niets te zien zijn.

  Beantwoorden
 • 31 maart 2011 om 23:26
  Permalink

  Flash is dead. Long live HTML5! (maar voordat dat besef over de Alpen is….)

  Beantwoorden
 • 1 april 2011 om 07:38
  Permalink

  Ach ondanks de techniek van de website, de look en feel van de site is al stukken beter als dat oude onding. Zitten nog wel rare navigatie stappen in, maar dat is een goede voorbereiding voor je Alfa multimedia systeem, dat is ook naar Italiaanse maatstaven… laten we maar zeggen.

  In ieder geval goed om te zien dat er voortgang gemaakt wordt met de uitstraling van Alfa. Laten we hopen dat op andere fronten daar ook energie in gestoken wordt.

  Beantwoorden
 • 2 april 2011 om 10:11
  Permalink

  Ziet er wel goed uit, beter als de vorige. Ben het met Maximo eens dat het navigeren wat moeizaam gaat maar er zit in ieder geval vooruitgang in!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.