AutoEdizione is zondag op Zandvoort

Als echte liefhebber van de Italiaanse automobiel ga je zondag vast even in Zandvoort kijken.

Gelukkig is het is het meest inspirerende evenement van ons land weer terug. AutoEdizione is er natuurlijk ook. Je zult ons makkelijk herkennen omdat we iets te vertellen hebben over de toekomst van je meest complete nationale verzamelplaats van Italiaans autonieuws en achtergronden. Zon, zee, strand en Italiaanse auto’s. Een combinatie waarin AutoEdizione zich helemaal thuis voelt.

Tot zondag, tot Zandvoort!

6 gedachten over “AutoEdizione is zondag op Zandvoort

 • 28 juni 2010 om 11:57
  Permalink

  Inderdaad leuke dames… molto bene!

  En ow, wat stuurt die Giulietta strak zeg! Prachtig stabiel, met heel weinig rol en onderstuur, veel gevoel en mooi direct. De rust van het onderstel is ook opvallend. Echt heel erg goed gedaan. Remmen en koppeling hadden ook verrassend weinig te lijden in “ons” exemplaar (1.4 170pk). Vermogensopbouw mooi lineair, inderdaad niet zo explosief zoals Autovisie al meldde. Maar dat is ook niet meer zo van deze tijd denk ik. Misschien kan squadra zich nog lekker uitleven… Het waren helaas een paar rondjes op het heerlijke Zandvoortse asfalt, maar het was fantastico! Een mooie afsluiting van weer een gedenkwaardige dag.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2010 om 13:43
  Permalink

  Helaas niet met de Giulietta gereden, er uiteraard wel in gezeten. Auto zit lekker om je heen, zonder krap te worden. De 18″ 8C velgen zijn naar mijn mening overigens wel een vereiste (erg mooi).

  Overigens de heren van Autoedizione zijn mij niet opgevallen; komt dat door de afwezigheid of liggen mijn interesses gewoon ergens anders? 😉

  Beantwoorden
 • 28 juni 2010 om 19:30
  Permalink

  Ben bang dat ik jullie team gemist heb. Even dacht ik een stand van Autoedizione te zien, maar dat was de aanwezigheid van Abarth, qua ‘look and feel’ leek dit wat op Autoedizione. Maar ik zie het blad met veel belangstelling tegemoet. Inderdaad, een prachtige dag gisteren !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.