Bijzondere Lancia Thema Bicolore gespot in Nederland

Een Lancia Thema is in principe ook als een Bicolore te bestellen. Deze werd gespot bij een nieuw verkooppunt in het noordelijke Groningen en is ook al weleens elders gezien volgens sommigen. Het is geen eigen spuitwerkje maar wel degelijk een optie aldus de Lancia-dealer. Of je ‘m mooi vindt of niet, het is welbeschouwd wel een wereldprimeur, aangezien deze lay-out nog niet in onze boeken stond bij ons. Ook in Italië is ie nog niet gespot. Lancia kan momenteel niet bepaald juichen wat de verkoopaantallen van de Thema betreft, dus misschien zijn de lage verwachtingen ook wel de reden dat we nog niets hebben gehoord over meerdere keuzeopties. Aan de andere kant heeft Lancia ook een reputatie op het gebied van ‘u vraagt, wij draaien’, dus is het plots leverbaar zijn van een exclusieve kleurcombinatie als deze niet eens zo vreemd. Het past bij het luxe merk uit Turijn.

Net als bij de Thesis dus in twee tonen te krijgen en als deze 20 inch velgen had, zouden we er zelfs nog enigszins door gefascineerd kunnen worden ook. De zeer fijne Thema is inmiddels ook met vierwielaandrijving te krijgen en voor de editie van volgend jaar kunnen we wellicht ook op een 8-trap automaat van ZF rekenen voor de 190 en 239 pk V6 diesel.

5 gedachten over “Bijzondere Lancia Thema Bicolore gespot in Nederland

 • 22 november 2012 om 15:54
  Permalink

  Kan wel begrijpen dat men bij Lancia niet juicht om de verkoopsaantallen. Net zoals er veel Lancista zijn die niet juichen bij het zien van het huidige modellengamma.
  Hopelijk zal de nieuwe Chrysler 200/Lancia Flavia toch wat meer Italiaanse invloed hebben in het design.
  Hoewel ik ervoor vrees. Zoniet zou het wel eens rap gedaan kunnen zijn met Lancia in Europa.

  Beantwoorden
 • 22 november 2012 om 20:54
  Permalink

  Ik heb er geen geld voor maar… Ik vind dit een mooie auto! Ik zou deze Thema zo kopen, jaaaa graag ❗

  Beantwoorden
 • 23 november 2012 om 07:38
  Permalink

  Succes of niet, ik ben reuze tevreden met mijn Thema. Ik heb op 8 maand tijd nu 30.000 km gereden en ik kan de auto alleen maar aanraden. En of je hem nu mooi vindt of niet, het is onmiskenbaar een aparte verschijning en een verademing t.o.v. de duitse eenheidswurst.

  Beantwoorden
 • 23 november 2012 om 09:10
  Permalink

  Onze Thema is ook een fantastische wagen, maar helaas toch al wat problemen mee gehad.Heeft al 35.000km en vorige week zomaar platte batterij, regelmatig elektronica-problemen, al een kabel losgekomen waardoor de auto nog van 0-90 geraakte in een halve minuut,… doet ons een beetje denken aan onze Thesis. :-p
  Maar het blijft, ook net zoals de Thesis, een fantastische wagen. Net zoals mijn Delta, waar ik na 75.000km nog niets van problemen mee heb gehad. 🙂
  Ik zal nooit snappen waarom vooral de Delta niet meer aanslaat.. Superkwaliteit, supermotor (1.6 MultiJet), subliem rijcomfort, enoooorm veel ruimte op de achterbank,… en vooral mooi, héél mooi.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.