Home » Lancia

Camouflage verbergt ideale lijnen D-segment Lancia

17 september 2013 23:01 6 reacties

Lancia D

De eerste haarscherpe afbeeldingen van de al eerder vastgelegde toekomstige D-segment Chrysler en Lancia zijn binnen en maken al veel duidelijk over het nu nog verstopte design. De beelden komen uiteraard uit de VS, namelijk via Autoblog.com. Het is al redelijk goed te zien dat het om een geheel nieuwe ontwerptaal gaat, dat eigenlijk ook weer stijlelementen bevat, die vooral wat het merk Lancia betreft, prima vallen te begrijpen. De sterk schuin aflopende achterzijde en het taps toelopende en afgeronde frontaal, kunnen op een ideale manier de basis vormen voor een hedendaagse interpretatie van het DNA van het oude merk uit Turijn. Het nieuwe idee lijkt voor Chrysler meer een revolutie te worden, terwijl het voor Lancia eerder om een evolutie lijkt te gaan, die nog redelijk aansluiting zal vinden op de Delta, maar vooral ook op de Ypsilon.

Lancia D3

Het lijkt erop dat er weer voor een rankere grille gekozen gaat worden, wat we sinds Lybra en Kappa niet meer hebben gezien. Mogelijk sluit de grille op vloeiende wijze aan op de schuin aflopende koplampen. Wat verder opvalt zijn de mooie subtiele welvingen in de zijkant van de carrosserie, de ronding aan de bovenzijde van de kofferklep, de ver doorlopende C-stijl en de ranke vormgeving van de zijspiegels. De Lancia van de toekomst ontbreekt het zo te zien niet aan elegantie en een bepaalde mate van sportiviteit. Wat nu nog mist is een letterlijke bevestiging van de komst naar Europa met donkerblauw vaandel.

Lancia D2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • italned schrijft:

  Lancia zal een deel van Fiat over kunnen nemen: alles boven het C segment.

 • danielcarrer schrijft:

  De slankere grille zoals toegepast op de Lybra en Kappa vind ik zeker geen slecht idee. Ik denk dat velen de huidige grille te veel van het goede vinden.
  Op basis van deze foto’s is het moeilijk om een idee te krijgen van het uiterlijk. Ik hoop in ieder geval dat zeker bij het interieur Lancia de overhand gaat krijgen. Dus veel alcantara/leder en (echt!) hout alstublieft! 🙂

 • italned schrijft:

  en graag ook een SW

 • Lancia4Ever schrijft:

  helemaal eens wat die grille betreft dac1991 , ook al is het ergens heel jammer in deze steeds saaiere wereld

 • dietje91 schrijft:

  Geef mij toch maar de grote (verticale) grille van de Thesis, Ypsilon, Musa en Delta hoor! 🙂
  Maar goed, dit is uiteraard niet haalbaar als de Chrysler-versie er praktisch hetzelfde gaat uitzien.

 • Lancia4Ever schrijft:

  wordt wel duidelijk een mooie berlina de auto onder deze camouflage

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties