Charlie Sheen gaat met Abarth dame aan de haal in commercial

Abarth Sheen

Abarth gaat verder met het op de Amerikaanse markt aanprijzen van de 500 met schorpioen. Opnieuw verschijnt de charmante Italiaanse dame uit het eerste spotje ten tonele, dit keer…samen met Charlie Sheen. Iedereen kent de Amerikaanse vrouwenverslinder wel van de comedy ‘Two and a half men’. Sheen is misschien wel bij uitstek dé enfant terrible van het Amerikaanse witte doek en staat niet bepaald bekend vanwege zijn onbesproken gedrag, zowel voor de camera als wanneer deze uit is. Abarth gebruikt dit nu om de pit van dit merk te benadrukken en vooral..om mannelijke klandizie naar de showroom te lokken. Ook het kleine formaat van wat men in Amerika voluit de Fiat 500 Abarth noemt, wordt naar voren geschoven als een voordeel; je kunt er zelf onder huisarrest meer door je villa knallen tijdens een feestje.

Menghia

Overigens hebben we nu ook de identiteit van deze onder heren veelbesproken dame kunnen achterhalen; Het gaat om het Roemeense lingeriemodel Catrinel Menghia….(in Italië roept men reeds Catrinel M*nchia!) Voor de mensen die nog niet zo goed begrijpen om wie het gaat… hebben we nog voor de zekerheid een totaalplaatje van haar hierboven geplaatst. Zo twijfelachtig als het succes van de spotjes met J-Lo waren, zo succesvol en een schot in de roos is de campagne van Fiat North America voor de Abarth. Hopelijk zien we dit terug in de verkoopcijfers. Sheen geeft in ieder geval het juiste signaal af, samen met deze dame.

httpvh://youtu.be/jjYxE2VD7VE

6 gedachten over “Charlie Sheen gaat met Abarth dame aan de haal in commercial

 • 1 maart 2012 om 19:25
  Permalink

  goede wijn behoeft geen krans.
  maar deze is wel een loeki waard!

  Beantwoorden
 • 1 maart 2012 om 19:59
  Permalink

  Geweldig!

  heerlijk (amerikaans)politie incorrect!
  En zij is ook een loeki waard, hoeft ze niet eens een tekst voor te hebben

  Beantwoorden
 • 2 maart 2012 om 23:57
  Permalink

  Bavaria gaat ook een commercial met Charly maken als opvolger van die met Hugh Hefner. Geen rol meer Charly in Two and a half men dus dan maar je geld verdienen met tv commercials. Maar dan allen die op hoog niveau zijn, dat wel weer natuurlijk 🙂

  Beantwoorden
 • 3 maart 2012 om 20:36
  Permalink

  Lusso schrijft: “”die eerste reclamespot is wel niet meer beschikbaar….””

  Toch wel : volg de link in het artikel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.