De Alfa Giulietta smaakt steeds vaker naar meer!

Weer in het zwart, ergens in een showroom inclusief sierplaatje als kenteken.

We vragen ons steeds meer af waar en wanneer de eerste telgen van de nieuwe pracht Alfa uit het midden segement gespot worden, maar vooral wat deden deze uitgepakte lekkernijen op die bewuste plek? Genève lijkt nog zo ver weg…en ook weer niet!

Op deze foto’s zien we vooral nu ook dat de achterkant een mooi uitgebalanceerd ontwerp is, waarin toch ook wel goed zichtbaar is dat de Giulietta familie is van de 159 Sportwagon. Voor wie slecht sliep door opmerkingen van Internet hooligans, over het feit dat de achterzijde van de Giulietta op een nieuwe Astra zou lijken, wees dus gerust. Het is alles behalve waar. En het interieur blijkt net zo mooi als we al hoopten en behoorlijk ongewijzigd t.o.v. eerdere scoops.

[nggallery id=161]

5 gedachten over “De Alfa Giulietta smaakt steeds vaker naar meer!

 • 17 januari 2010 om 19:21
  Permalink

  Hij wordt i.m.o. steeds mooier.
  Vooral de opvallende “heupen” achter en het dash, prachtig. En zo te zien toch nog een 5-hoekige achterruit, zoals dat hoort bij een Alfa hatchback.
  Helaas geen raamstijlloze deuren, en zo te zien ook geen nieuw logo..?

  Beantwoorden
 • 17 januari 2010 om 19:46
  Permalink

  Inderdaad de nieuwe Bella wordt steeds mooier en mooier. En die grill ziet er zo stoer uit. Ik denk dat ze de nieuwe logo in Geneve gaan onthullen. Aangezien we nu wel weten hoe de Giulietta eruit komt te zien, zullen ze toch wel wat nieuws moeten laten zien, bv een nieuw logo :P.

  Beantwoorden
 • 18 januari 2010 om 11:45
  Permalink

  Die black beauty ( = volgens mij op 3e foto de black nero wat zoiets betekend als zwart met een rode gloed) wordt idd. steeds mooier om te zien. Wat wel opvalt is dat de radio weer anders is als op de laatst getoonde scoops (= volgens mij het ‘oude’ type radio wat hier getoond wordt?.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.