Home » Alfa Romeo

De mooie Giulietta schittert voor de camera’s van de pers

13 april 2010 13:05 5 reacties

Na Geneve en Goodwood verschijnt de nieuwe Alfa Romeo Giulietta opnieuw in het openbaar.

Ditmaal voor de camera’s van de pers vanuit een zonovergoten Balocco circuit in de Piemontese provincie Vercelli. Nog niet zo heel lang geleden viel het op deze zelfde plek de beurt aan de MiTo. De foto’s van autoblog.it zijn nog nat, want de persconferentie is een paar uur geleden begonnen. Bij AutoEdizione zul je zoals altijd heel snel op de hoogte zijn in je eigen moerstaal, dus blijf vandaag onze site bezoeken voor meer details over de perspresentatie in Italië. Geniet intussen van deze toch wel heel fotogenieke nieuwe en belangrijke middensegment Alfa, die gister al op een voornaam bezoek in Rome te zien was. We zien ook hier witte en donkerblauwe exemplaren. Het lijkt een bewuste keuze te zijn van Alfa Romeo dat hiermee wil aantonen dat de Giulietta in welke tonaliteit dan ook erg goed uit de verf komt. Je ziet ook op dit beeldmateriaal weer heel goed dat de totaal nieuwe designtaal voor het interieur eigenlijk prachtig is en heel erg Alfa Romeo. Zowel esthetisch als kwalitatief op het oog een indrukwekkend geheel.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • Nuvola schrijft:

  Juichende pers ! Jawel, op de sites van Autocar en Car zijn inmiddels de eerste rij-impressies van de Giulietta verschenen en ze zijn uitstekend!
  Autocar: Meanwhile, Alfa seems to be moving back to its best. The Mito showed that it can do styling and marketing. The Giulietta is a much more thorough, ground-up effort at making a car owners will love to drive. And it shows.

 • Lancia4Ever schrijft:

  Bedankt Vincenzo en Nuvola

 • Jeffrey schrijft:

  Ik heb nog niet stil gestaan bij rode lederen bekleding, maar dat ziet er wel erg strak uit.. Heeft iemand enig idee of de speciale witte parelmoer kleur leverbaar wordt in NL?

 • Roxxi schrijft:

  Jeffry, helaas is de speciale witte parelmoer kleur volgens de importeur niet te leveren…. maar bij Alfa weet je het natuurlijk nooit 😉 Snap er ook geen snars van dat ze met name met die kleur (lak) de hele wereld ‘rond’ zijn gegaan en hebben getoond ???

 • Jeffrey schrijft:

  @Roxxi:

  Ja, zulke berichten heb ik ook gelezen en inderdaad erg vreemd dat ze die kleur veel promoten. Ik kan me nog herinneren dat ik in Frankfurt ’09 de Mito quadrifoglio verde zag staan met een unieke kleur lak (wit mat) en heb vervolgens nooit zoiets gezien in NL.

  Ik ben zeer benieuwd hoe nero etna en Grigio Magnesio of Grigio Magnesio er op de Giulietta eruit ziet.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Volg ons

Advertenties