Home » Ferrari , Motorsport

Dit is het nieuwe logo van de Scuderia Ferrari

10 juli 2010 15:04 Geen reacties

Ok, er valt dit jaar nog niet veel te vieren evenals vorig seizoen, maar de renstal uit Maranello staat bekend als een vooruitdenkend bedrijf.

Een club die altijd de schouders eronder weten te krijgen en dat rijk is aan nieuwe initiatieven. Daarom werd gister in Silverstone, waar dit weekeinde de GP wordt verreden, het nieuwe officiële logo van de Scuderia onthuld. Massa en Alonso mochten dat zelf doen tijdens een korte ceremonie. Teambaas Stefano Domenicali deed zelf de bijbehorende speech;

“We hebben gekozen voor Silverstone wat dit betreft, omdat hier in 1951 de eerste F1 titel door ons werd binnengehaald met José Foirlan Gonzalez. Vanaf volgend seizoen en aanstaande januari is dit ons logo. Deze zal overal zichtbaar zijn als het gaat om onze raceafdeling. Voeruigen, kleding, coureurs, de Driver Academy en rond andere initiatieven van de SF die nog zullen volgen in de toekomst.”

Wij vragen ons hierbij natuurlijk af of deze tot op het bot geconcentreerde mannen (in dit geval de coureurs en de teambaas), er werkelijk met de gedachten helemaal bij zijn tijdens zo’n presentatie. Het logo ziet er in ieder geval verfrissend en modern uit. Nu nog de punten… Of verlangt men al naar een nieuw seizoen?

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Ferrari , Motorsport

Volg ons

Advertenties