Home » Lancia

Eerste glimp Lancia in Genève 2011

28 februari 2011 21:42 3 reacties

Lancia trok een hoge witte tent op om de boel geheim te houden. Maar plots mocht iemand toch even gluren. Wij gluren mee en zien daar de Thema, die dus zoals gezegd nogal veel weg heeft van de Chrysler 300. Daarnaast zien we al behoorlijk het frontaal van de Ypsilon en weet je wat? Wat we hier zien, ziet er prachtig uit! Onder het doek staat ook nog een variant in een soort cognackleur met velgen zoals we die kennen van de Delta. Die Ypsilon met name zal overkomen als een soort mini-Delta dus. Over de Delta gesproken, daarvan zien we weer net niet die grille waar we zo ongelofelijk aan moeten wennen. Op een andere sneakpeak zien we dat de GrandVoyager, volgens Europese traditie Voyager heet maar dan nu met ‘Lancia’ als voornaam.

Morgenochtend zien we alles als Lancia om kwart voor elf, live via Lancia.com de onthulling zal tonen via de webcamera. Precies zoals Ferrari dat eerder deze week al deed.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

  • Lusso schrijft:

    We tellen af….

  • vitorio schrijft:

    ach, een nieuwe ypsilon en een berg gerebadgde chryslers… echt warm kan ik er niet van worden, zeker na de aankondiging dat lancia niks sportiefs gaat worden, dat is natuurlijk de ideale dekmantel om dan maar amerikaanse auto’s met dito wegligging te verkopen.

  • johnny schrijft:

    Ze moeten wel anders is het over en uit.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Volg ons

Advertenties