Home » FCA

Fiat Group begint aan Spin-off met 741 miljoen schuld

10 september 2010 12:27 ��n reactie

Vandaag kopt een Italiaans financieel dagblad met financiële details over de aanstaande Spin-off.

De splitsing zou indien het vorig jaar al had plaatsgevonden met heel andere cijfers gepaard zijn gegaan. De Fiat Group zou een omzet hebben gehad van 32,7 miljard euro tegen een verlies van 277 miljoen. Fiat Industrial (Iveco-CNH) zou 17,9 miljard aan omzet hebben en een gat van 564 miljoen.

Zoals al eerder naar voren kwam en nu ook weer bevestigd wordt in nieuwe informatie, zullen in deze periode dat de Spin-off in gang is gezet de schulden gelijk verdeeld worden over de twee bedrijven. Dit ondanks dat de netto schuld over 2009 in totaal 4,4 miljard is, met een verdeling van 741 miljoen voor de FGA autodivisie en 3,67 miljard voor Fiat S.p.A. Maar liefst 83% valt dus officieel aan het moederbedrijf toe te schrijven. De Spin-off zal dus uiteindelijk met een andere meer gelijke verdeling gaan plaatsvinden. In Turijn geldt nu dus de uitspraak ‘samen uit, samen thuis’.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Saya schrijft:

    Allemachtig wat een bedragen!
    Ik ben al blij als ik in de Alfa showroom een paar honderd euro extra inruil krijg en een gratis setje automatten, zitten ze daar over vele miljarden te soebatten of het niets is 🙂
    Voel ik me ineens erg nietig.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA

Volg ons

Advertenties