Home » FCA , Fiat Powertrain

Fiat investeert in autobouwers van de toekomst

18 maart 2014 16:50 2 reacties

orbassano1

Zoals je op AutoEdizione al wel vaker hebt kunnen lezen, investeert de Fiat-groep recentelijk weer volop in de toekomst door te investeren in jong talent. Onder andere door intern opleidingen te faciliteren met uitzicht op een carrière in Lingotto of elders in de wereld. Mensen die in de toekomst aan de ontwikkeling zullen werken van het nieuwe product en de productie. Fiat blijft daarbij als mondiaal concern ook trouw aan de thuisbasis en dus de oorsprong. Gisteren kwamen circa 100 Italiaanse studenten bijeen op Orbassano, het technische hart van de Fiat-groep. Overigens nemen ook groepen uit andere landen aan dit traject deel.

orbassano

Deze studenten volgen een traject waarbij onder andere in teamverband een heuse prototype sportwagen moet worden bedacht en getest op het circuit van Varano de Melegari te Parma. Dit zal aankomende zomer plaatsvinden. In totaal doen 84 teams mee aan deze talentenjacht, met studenten uit 22 verschillende landen. Allen afkomstig van universiteiten waar een studie richting de auto-industrie wordt gevolgd.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • bvanarum schrijft:

    Het is te hopen dat het ervaren talent van Bertone straks goed terecht komt, nu het (zoveelste)faillissement zijn opwachting maakt. 🙁

  • henk schrijft:

    Lijkt op wat FCA nu ook in Amerika doet.
    De geweldig leuke Jeep Renegate is bedacht en ontworpen door hele jonge ontwerpers en niet door de oude garde.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Fiat Powertrain

Lees meer over

Volg ons

Advertenties