Home » Fiat

Fiat komt met nieuwe Freemont Lounge editie

5 april 2013 14:13 7 reacties

Fiat Freemont Lounge

Fiat scoort goed met de Freemont en lanceert dit jaar nog daarom een nieuwe luxere versie. Evenals bij de 500L, zien we straks de toevoeging van een zeer complete ‘Lounge’ editie. Er was reeds een proefje op dit gebied met de Park Avenue vorig jaar, maar doordat de verkoop van zowel de AWD als de voorwielaangedreven modellen het behoorlijk goed blijven doen en ook over de aantallen buiten Itali├ź niet echt veel te klagen valt, is het tijd voor een Lounge-versie.

De Freemont scoort als een van de besten in z’n segment binnen Europa en kan door z’n gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, de crisis aardig aan. In Nederland is de Freemont niet verkrijgbaar, maar onze Vlaamse lezers kunnen wel degelijk uitzien naar de Freemont Lounge. We verwachten de introductie later dit jaar.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

7 reacties »

 • danielcarrer schrijft:

  En weer gaat ‘ie aan onze neus voorbij. Jammer!

 • bert2207 schrijft:

  Inderdaad jammer dat deze auto niet in Nederland te koop is, een gemiste kans

 • AR 159 schrijft:

  Jammer dat hij hier niet op de markt is. Die 1.4 met 140 en 170Pk er in een gaan met dat ding dan zijn ze hier ook wel te slijten lijkt me.

 • AR 159 schrijft:

  De dodge was hier best veel verkocht wellich moeten ze hem hier gewoon met dat label verkopen doge rijders zijn natuurlijk geen FIAT fans die willen iets stoers en stoer klinkends fiat is toch het merk van de 500’s en panda’s en ander klein grut alles behalve voor RTL7 mannen :).

 • Lusso schrijft:

  Inderdaad spijtig voor de Nederlanders. Ik ben met een Freemont een weekje naar het zuiden van Frankrijk geweest, 4.000km gereden en het is een prima auto -- zeker voor die prijs.

 • PieterS5 schrijft:

  Gelukkig zijn er nog autobedrijven die ze gewoon importeren. Mijn dealer uit Koog a/d Zaan heeft er net een naar Nederland gehaald. Leuk geprijsd ook! ­čść

 • AR 159 schrijft:

  PieterS5

  Heeft Jan er een voor je via europees kanaal of 1 met orgineel logo voor je geregeld. Moet nog wel wennen aan die enige 300 die ik naast flikken maastricht heb gezien voor de deur daar.

  Maar om nu bij een Alfa specialist in hart en nieren een amerikaan te bestellen met een Italiaanse eigenaar. Is ook maar weer zowat. Maarja voor hen is iedere auto er 1 dus maakt het niet uit.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Fiat

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties