Home » Fiat

Fiat Punto voortaan met mooi nieuw infotainmentsysteem

20 mei 2015 20:54 6 reacties

punto infotainment

De reeds klassieke Fiat Punto gaat voorlopig nog gewoon mee. Dat blijkt uit het feit dat men ook voor dit model uit Melfi de moeite heeft genomen, om er voortaan een boordcomputer in te bouwen met 5″ touchscreen, zoals we die ook kennen uit andere modellen. Geen gedoe met zware inplugbare navigatiesystemen bovenop het dashboard meer dus, maar gewoon een gemakkelijk scherm. Precies zoals we dat kennen van andere Fiat’s.

Daarachter de boordcomputer met TOMTOM GO LIVE software. Daaraan gekoppeld onder andere ook Twitter, Tripadvisor en Expedia. Het systeem zal overigens binnenkort ook debuteren op de facelift van de Fiat 500 en de Lancia Ypsilon. De productie van de Punto draait momenteel gewoon op volle sterkte. Fiat kan de Punto namelijk steeds goedkoper aanbieden en de markt in Italië trekt al een paar maanden aan.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • hans schrijft:

  Mooi nieuws! Een kleine update voor nog steeds prachtig model. Nog een paar nieuwe gadgets en hij kan er weer een paar jaar tegenaan, tot er een echte opvolger is.

 • Marco Pas schrijft:

  Ongelooflijk dat de 500 nog steeds geen upgrade heeft gekregen zoals deze. De audio / nav is niet meer van deze tijd en Cruise Control is nog steeds niet leverbaar. Ook de stoelen en knalharde hoofdsteunen kunnen wel iets nieuws gebruiken. Kleine ingrepen, groot plezier.

 • Cees schrijft:

  De Punto verdient een nieuw stuur. Verder prima.

 • niccolo schrijft:

  … en Fiat verdient een nieuwe Punto 😉

 • hans schrijft:

  @ Marco
  Zie Autozeitung met foto 500 met geïntegreerd navigatiesysteem.
  In diverse bladen uitgebreide impressies nieuwe Alfa Gulia. Het gastvoorstelling, er is weer autonieuws uit Italië ?

 • Erik Punto schrijft:

  Dashboard zeker geslaagd . Nog wat meer vermogen uit 13 multijet En ik zou hem zo weer bestellen . Misschien een idee voor FCA Nederland voor laatste uitvoering voor dat hij niet meer geleverd word

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties