Genève 2011: Fiat brengt de Freemont en MyLife edities

Fiat won vorig jaar in Genève de originaliteitsprijs voor de het ontwerp van de stand. Dit jaar zal Fiat met een compleet nieuw ontwerp komen. Waarschijnlijk iets minder ‘family-feeling’ qua kleurtjes, want Fiat toont natuurlijk de robuuste Freemont, waarvan we vandaag voor het eerst een interieurfoto zien.

De Freemont in Genève is voorwielaangedreven en is uitgerust met de 170 pk sterke 2.0 MultiJet turbodieselmotor, in de kleur ‘Bright Silver Metallic’ en met een zwartlederen interieur. Het uitrustingsniveau is riant met zeven zitplaatsen, een achteruitrijcamera, navigatie met een 8,4″ touchscreen, 19″ aluminium wielen, automatische driezone climate control, parkeersensoren achter, een zonnedak en een Video Pack (inclusief een DVD-scherm in het dak).

Ook niet bepaald kinderachtig is de stijlvolle ‘MyLife’-reeks, bestaande uit Punto, Qubo, Bravo en Doblò modellen. De afgelopen maanden hebben we je al het een en ander getoond op dit gebied, en vanaf nu zullen deze rijk uitgeruste Fiat’s ook bij ons leverbaar worden. Fiat combineert met deze modellen gedetailleerde vormgeving met techniek, milieuvriendelijkheid en een transparante prijsstelling. Op de stand, met witte vloer, worden vier modellen getoond: de 69 pk sterke Fiat Punto ‘MyLife’ 1.2, de 75 pk sterke Fiat Qubo ‘MyLife’ met 1.3 MultiJet-motor, de 120 pk sterke Fiat Bravo 1.6 MultiJet en de 90 pk sterke Fiat Doblò ‘MyLife’ 1.6 MultiJet. Alle motoren voldoen aan de Euro 5 norm en zijn standaard voorzien van een Start&Stop-systeem. Uiteraard neemt Fiat ook de 500 en500c TwinAir mee.

Abarth toont op twee nieuwe tinten voor de ‘695 Tributo Ferrari’ (Blu Abu Dhabi en Titanium Grey) na, geen noviteiten op de Zwitserse autosalon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.