Genève 2011: Alfa Romeo MiTo MY2011

Met een chique stand wil Alfa Romeo zich ondanks weinig nieuws, presenteren als een hoogwaardig merk dat voor techniek, design en kwaliteit staat. Alfa Romeo noemt dit concept ‘Design in motion’. De stand bestaat uit staal, glazen wanden plus zwarte en rode elementen met ‘Rosso Competizione’ lak. Nieuw is wel de MiTo MY2011 editie met verschillende nieuwe elementen op diverse modellen. Normaal gesproken worden dit soort edities in een later stadium van het jaar gepresenteerd maar Alfa Romeo grijpt z’n kans al in Genève.

Op de foto hierboven zie je al dat er een nieuwe kleur beschikbaar zal zijn met de titel ‘Bronzo Metal’. In deze stijlvolle lakkleur zit een rode gloed. Het interieur ademt al evenveel luxe dankzij een opzet in twee tonen in de deurpanelen en het dashboard. De MiTo is nu ook leverbaar met een nieuw soort bekleding.

Het QV topmodel krijgt als MY2011 editie nieuwe 18 inch velgen en fantastische Sabelt sportstoelen met Alcantara bekleding en Carbon Fiber rugleuning aan de achterzijde. Een stukje GTA in de QV dus. Ondanks dat, hopen we natuurlijk dat Alfa Romeo de concept uit 2009 echt helemaal een keer tot leven zal roepen. Na de Facelift van volgend jaar is onze suggestie.

Vanaf nu biedt elke MiTo een nieuwe USB en AUX ingang, waardoor je MP3 direct op Blue&Me is aan te sluiten. De TomTom zit voortaan in de middenconsole geïntegreerd en is voorzien van een weergave van het verbruik en de technische karakteristieken van de auto, zoals we dat kennen van de Giulietta. Motorische brengt Alfa Romeo echter geen vernieuwingen naar Genève.

[nggallery id=542]

13 gedachten over “Genève 2011: Alfa Romeo MiTo MY2011

 • 14 februari 2011 om 13:47
  Permalink

  Ik ook!!!! Wat ontzettend mooi. Ook de kleur is heel bijzonder!

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 13:48
  Permalink

  Kunnen ze dit soort stoelen niet op alle modellen aan bieden de Giulietta zou hier ook wel goed mee staan. De nu standaard stoel vind ik niet echt bijzonder.

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 14:11
  Permalink

  Ik vind de normale stoelen met rood leer ook prachtig, maar deze zien er ook wel zeer bijzonder uit!

  Als ze volgend jaar die neus nou compleet anders faceliften en het stuurgedrag wat minder ‘electrisch’ maken dan kan ik de Mito alsnog nemen als opvolger van mijn 147 🙂

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 14:27
  Permalink

  Net de Giulietta besteld, maar daar wil ik deze stoelen wel in ja, heerlijk

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 16:08
  Permalink

  O niet alleen de Giulietta maar ook de Giulia, 159, 4C etc gewoon op de optie lijst. De stoelen in de GT zitten ook beter als in menig andere wagen. Ik zou gewoon gaar zien dat ze deze stoel als top model sportstoel neer zetten in de QV’s en GTA’s en keuze lijst voor alle andere. en dan nog twee stoel types en dan niet meer een stoel per model ontwerpen scheelt kosten.

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 16:10
  Permalink

  Het zijn dezelfde Sabelt’s die in de abarth optie lijst staan dus zal Alfa ze misschien ook apart aanbieden.

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 18:48
  Permalink

  Ook de mooiste velgen voor de MiTo, raar dat ik die zo weinig zie..

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 20:10
  Permalink

  Nog een beetje goed nieuws op deze treurige Lancia dag. Inderdaad een erg mooie kleur en een super interieur. Waarom duurt het zolang voordat de 5 deurs komt ?

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 21:30
  Permalink

  Hopelijk zitten deze stoelen ook in de Giulietta binnenkort: de standaard stoelen kunnen mij niet bekoren; veel te kort en te weinig zijdelingse steun.

  Beantwoorden
 • 21 april 2011 om 14:44
  Permalink

  allllfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 het zijn autos met een ziel en passie en vooral een verdomd heeel meest sportieve hart jou fuck with alfa romeo jou fuck with the best

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.