Home » Lancia , Lifestyle

Lancia hoofdsponsor van Holland’s next Topmodel

10 september 2011 15:05 5 reacties

Ypsilon next topmodel

Lancia staat tegenwoordig voor mode en glamour en treed in Nederland daarom naar voren als hoofsponsor van het programma Holland’s next Topmodel 2011. Eigenlijk sluit dit meer aan bij de filosofie van het vorige model met drie portieren, want Lancia heeft met de huidige vijfdeurs juist een meer metroseksueel model neer willen zetten. De redelijk eenzijdige keus om voor 100% op het vrouwelijke publiek in te zetten, is dus eigenlijk een beetje achterhaald maar voor de Lancia-arme Nederlandse markt misschien wel de meest rationele keuze.

De komende tijd kun je in het programma dat voornamelijk door vrouwen en homoseksuelen wordt bekeken de Lancia vaak voorbij zien komen. Verder geeft Lancia voor de gelegenheid ook cadeautjes weg zoals een mode-uitje naar Milaan, een schoenenbon (je weet wel, van die reclame waarin heel hard AAAAH! geroepen wordt), blinkende armbandjes en waardebonnen om mee te kunnen shoppen.

Luxe is een recht voor iedereen dus vinden we zelf dat de Ypsilon verder reikt dan een catwalk met een kritische jury. Wij rijden de komende tijd daarom weer even rond in deze slimme Lancia en vertellen je precies wat deze auto zo uniek maakt. De nieuwe vijfdeurs Lancia Ypsilon staat nu bij de dealer en is te koop vanaf € 15.000,-.

Voor wat contragewicht en het juiste perspectief op wat Lancia als merk in 105 jaar allemaal heeft voortgebracht, tonen we je deze fantastische video met een machtige 480 pk sterke S4 in een testfase. De hoge dikke sneeuw en temperaturen ver onder nul vormen geen obstakel voor deze experimentele Groep-B Delta. Achter het stuur zit de Finse Rallycoureur Markku Alén. De unieke beelden zijn nog niet zo lang openbaar. Destijds stond Lancia zoals je kunt zien meer voor techniek en performance.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • squadra schrijft:

  De Lancia Delta S4 1750 motor met een Turbo en een Compressor van 0 naar 100 in 3 sec en dat op gravel 😈 . De enige die eigenlijk met de Group B auto’s kon rijden was Henri Toivonen. Test lokatie’s waren Toscane bij Mugello een park vlakbij Turijn.
  En in Zweden op de rally stage die later dat jaar zouden worden gereden.

  Lancia eigenlijk Abarth was toen bezig aan een Golden era, daarna volgde de Delta en de Alfa Romeo 155.

  mooie beelden!!

  Ciao

  Squadra

 • lanciakappasw schrijft:

  Metroseksueel? Ik dacht hierbij aan iemand die opgewonden raakt van het reizen per metro 😀 . Maar ik denk dat 99% van de kopers van een Ypsilon toch wel een vrouw zal zijn, mannen kiezen of voor een sportieve of voor een praktische auto. Lancia heeft dus met de keuze om Holland’s next topmodel te sponsoren wel een juiste doelgroep bereikt..

 • Lancia4Ever schrijft:

  Wel jammer dat men juist dit programma kiest. Ik had liever een populair programma gehad met een veel bredere doelgroep. Daar is de tijd met dit model nu juist meer dan rijp voor.

 • hape schrijft:

  Ach mss kijken er ook wel stiekem mannen naar dat programma… 😆

 • hape schrijft:

  Mooie rallybeelden overigens !!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia , Lifestyle

Volg ons

Advertenties