Home » Lancia

Lancia Ypsilon nu ook officieel gepresenteerd in Frankrijk

26 april 2011 17:18 3 reacties

Ypsilon France

De nieuwe Ypsilon neemt inmiddels een aanloop naar een breed continentaal publiek. Na het debuut in de de Lancia Boutique van Madrid, is de verrassend charmante vijfdeurs Ypsilon nu ook in het Franse Orléans in de spotlight komen te staan. Er zullen nog 18 andere Europese steden volgen, waar op dezelfde wijze en glas wordt geheven op de nieuwe compacte Lancia. Lancia wil zichtbaarder dan ooit zijn voor de potentiële klant en neemt de lancering van dit model dan ook uitermate serieus. Het Torinese merk is zelfs bereid om voor een proefrit de Ypsilon bij je thuis af te leveren onder de titel ‘[email protected]’, een programma dat vanaf volgende maand van start zal gaan.

Dit jaar nog hoopt Lancia France zo’n 6000 stuks verkopen van deze unieke compacte vijfdeurs. Volgend jaar moeten dat zo’n 10.000 zijn, aldus de Franse Lancia CEO Armaud Belloni.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • Koen schrijft:

  [email protected]’ : Ha, ben benieuwd of dit in België ook mogelijk zal zijn.
  Ook ben ik benieuwd wanneer ik een uitnodiging krijg om de nieuwe te gaan bewonderen bij de Lancia dealer.
  Zwitserland (Geneve), Nederland (RAI) en Frankrijk hebben de Ypsilon 5-deur al kunnen zien / bewonderen (?).
  Ik ben vooral nieuwsgierig naar de binnenbekleding : het zwart en bruin van de foto’s / presentaties bekoorde me niet. Alcantara in lichte(re) kleuren mogelijk ?

 • Maarten schrijft:

  Afgelopen vrijdag zelf maar eens naar de RAI getogen om deze nieuwe Ypsilon goed op me te laten inwerken. En dat viel zeer zeker niét tegen.

  Ook een groot compliment aan de mensen op de stand, die vrijwel alle vragen perfekt wisten te beantwoorden zonder meteen te verzanden in de standaard verkooppraat.

  Ten tijde van ons bezoek was ’t overigens wel erg stil op de Lancia-stand. Erg jammer en hopelijk niet representatief voor de overige beursdagen…

 • damen schrijft:

  wat is de prijs van de ypsillon met de packs en automaat

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Volg ons

Advertenties