Home » Overige

Lapo binnen 24 uur weer gespot en in de fout!

9 september 2011 20:03 2 reacties

Lapo Jeep

Wat zeiden we gisterochtend ook al weer over Lapo Elkann en zijn vossenstreken? Woensdag bracht hij met zijn Amerikaanse ‘combatcar’ Milaan nog in rep en roer door een tram te blokkeren en gister stond hij tegen lunchtijd in Turijn alweer illegaal op een ‘NP-tje’ voor een chique restaurant. Tsja… met zulk origineel lakwerk ontkom je dan niet aan voorbijgangers die allemaal wel eens een twitterbericht lezen of bijvoorbeeld AutoEdizione volgen.

En klik meneer staat er alweer op; Aan de stand van de auto is goed te zien hoe de Fiat-telg altijd recht op zijn doel afrijdt. De Milanese scheldpartij en boete van ruim 1500 euro lijkt geen onderdeel uit te maken van Lapo’s eventuele kopzorgen. Geen goede reclame voor Jeep als je het ons vraagt, wat tegenwoordig helaas een bedrijfsonderdeel is van zijn voorbeeldige broer John…

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Saya schrijft:

    Heb me ooit eens laten vertellen dat rijke/belangrijke VIP’s is geleerd om juist expres zo te parkeren. Zo zijn ze sneller weg in noodgevallen en is er minder kans op parkeerschades. Dus als je weer een Ferrari of Rolls ziet staan die dwars over twee of zelf meer parkeervakken gemanoeuvreerd ziet staan dan kan dit die reden hebben.

    Het zijn ook rijke aso’s natuurlijk.

  • alfaspeed schrijft:

    Stoer zo parkeren.En je valt op. 8)

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Overige

Lees meer over

,

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties