Lapo Elkann blokkeert Milanese tram en krijgt er flink van langs

Lapo Tram

Het spreekwoord over de vos met z’n haren en streken geldt 100% voor onze Lapo Elkann! De Fiat-telg heeft inmiddels alweer een hoop op een rijtje weten te krijgen in zijn leven en vervult inmiddels zelfs een serieuze en succesvolle rol binnen het bedrijf onder de vleugels van broer John, de eerste man van Fiat. Maar choqueren blijft in de aard van het beestje en dus besloot de Torinees met een soort combat-versie van een Grand Cherokee de Milanese samenleving eens lekker te ontregelen. Lapo doet dat overigens niet alleen in Milaan, maar kent inmiddels ook in Turijn en Parijs iedere parkeerwachter bij naam. Dit keer blokkeerde zijn dikke Amerikaan een half uur lang een traditionele oranje tram van de Lombardijse hoofdstad.

Lapo Elkann

Lijn 3 stond stond dus ruim 30 minuten stil op Piazza XXIV Maggio met als gevolg dat de ATM (Milanese tram en metro maatschappij) de passagiers op moest halen met bussen en andere trams op deze drukke lijn moest omleiden. Elkann kan een boete tegemoet zien die uitloopt tot 1500 euro, waar de kleinzoon van Agnelli natuurlijk niet echt wakker van kan liggen. Wat hem misschien meer pijn deed was de scheldkanonnade die hij over zich heen kreeg van alle passanten. Een Milanees is over het algemeen een stuk mondiger dan de overwegend nuchtere Piemontesen uit bijvoorbeeld Turijn en dus mocht Lapo terwijl hij wegreed een lading verwensingen verwerken. Lapo is nog altijd best leip en we verwachten dan ook niet dat dit akkefietje wat aan zijn vrijpostige parkeergedrag zal kunnen veranderen.

Lapo Elkann Milano

Een gedachte over “Lapo Elkann blokkeert Milanese tram en krijgt er flink van langs

 • 9 september 2011 om 19:19
  Permalink

  Lekker slim ook om in zo’n opvallende auto rond te rijden als je lid bent van een superrijke familie.
  Vooral in Italië, hoeveel losgeld zou zo’n Leipo opleveren?
  Denk wel dat de stouterikjes van de Sacra Corona Unita niet zo dom zijn om de belangrijkste familie in Italië kwaad te maken maar je kan het ze ook TE makkelijk maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.