Maserati in Genève 2011

Maserati toont ons hoe mooi een rode drietand kan zijn. Het betreft de extra gepeperde GranCabrio Sport. Technisch is dit model qua aanpassingen vrijwel identiek aan de ‘S’ versies van de gesloten broer en het oudste familielid met vier portieren. Met de donkere details ziet deze grote open vierzitter er duidelijk minder promenade-achtig uit. Met z’n vieren 285 km per uur gaan met open top moet dan ook een extreem avontuur zijn waar geen rollercoaster tegenop kan. AutoEdizione zal als genodigde op de stand nog meer informatie inzamelen het komende weekend.

[nggallery id=564]

6 gedachten over “Maserati in Genève 2011

 • 1 maart 2011 om 22:15
  Permalink

  By far het meest elegante Italiaanse merk. Zo mooi. Zo sportief, zo Italiaans..

  Beantwoorden
 • 1 maart 2011 om 22:16
  Permalink

  AE: complimenten voor de overdosis aan heerlijk fotomateriaal! Lokt een hoop reacties uit en daarmee voldoe je precies aan de opzet van een levende Italiaanse auto-community.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2011 om 22:41
  Permalink

  …m’n muis…ik kan m’n muis niet meer vasthouden en typen gaat ook al steeds lastiger.. Dankjewel Raaf, daar krijgt de burger moed van! 🙂

  Beantwoorden
 • 2 maart 2011 om 20:23
  Permalink

  Pure porno alleen ik snap het niet helemaal. Maserati is voor mij een sportief merk maar niet een merk die zich met deze auto sportief wou positioneren. Hiervoor zie ik liever de wrc alfa’s of de ralley lancia’s/fiats

  Al met al is het misschien ook wel een hele slimme zet om maseratie tussen ferrari en alfa te plaatsen.

  Beantwoorden
 • 2 maart 2011 om 21:22
  Permalink

  Ja het mag inderdaad wel eens even gezegd worden… AE je doet een fantastisch verslag van de beurs en de foto’s zijn helemaal top.
  ’t Helpt na een zeer drukke werkdag de gedachten weer recht te zetten.

  OK… liever nog was ik zelf een kijkje wezen nemen daar…

  Beantwoorden
 • 4 maart 2011 om 20:34
  Permalink

  Ja, wat een geweldig merk blijft Maserati toch. Een waanzinnig rijke historie zonder enige blooper (of heb ik iets gemist?). Keer op keer worden instant klassiekers gepresenteerd. Respect, respect!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.