Home » Maserati

Maserati nu ook in India

4 april 2011 15:41 ��n reactie

Maserati India

Volgende maand zal de drietand ook de opkomende Indiase markt betreden. Het verschil tussen arm en rijk is in het dichtbevolkte land zoals je misschien wel weet erg groot. Elk jaar komen er meer miljonairs bij en hebben merken als Lamborghini en Ferrari dus ook hier steeds meer klanten. Maserati zal dus ook wat de haar meest exclusieve modellen betreft aan schaalvergroting doen. Het luxe sportmerk uit Modena is al in 57 andere landen aanwezig. Momenteel is Maserati in gesprek met een Indiase partner in Mumbai voor het importeursschap.

Verschillende BI-ers (bekende Indiërs) zijn reeds gevallen voor de aantrekkingskracht van Maserati (foto) en lieten de afgelopen jaren een exemplaar importeren. Maserati komt vanaf april met de GranTurismo, GranCabrio en Quattroporte naar India.

 

 

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Lancia4Ever schrijft:

    Briljante en prachtige Maserati QP te zien in een lofzang door de humoristische mannen van TopGear. Let ook op de leuke grappen over de Panamanamamnn..era
    Als de Maser nu nog steeds zoveel indruk maakt dan zie ik het zonnig in voor diens opvolger! (de enige echte sportieve vierdeurs)

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties