Maserati nu ook in India

Maserati India

Volgende maand zal de drietand ook de opkomende Indiase markt betreden. Het verschil tussen arm en rijk is in het dichtbevolkte land zoals je misschien wel weet erg groot. Elk jaar komen er meer miljonairs bij en hebben merken als Lamborghini en Ferrari dus ook hier steeds meer klanten. Maserati zal dus ook wat de haar meest exclusieve modellen betreft aan schaalvergroting doen. Het luxe sportmerk uit Modena is al in 57 andere landen aanwezig. Momenteel is Maserati in gesprek met een Indiase partner in Mumbai voor het importeursschap.

Verschillende BI-ers (bekende Indiërs) zijn reeds gevallen voor de aantrekkingskracht van Maserati (foto) en lieten de afgelopen jaren een exemplaar importeren. Maserati komt vanaf april met de GranTurismo, GranCabrio en Quattroporte naar India.

 

 

Een gedachte over “Maserati nu ook in India

  • 8 april 2011 om 04:55
    Permalink

    Briljante en prachtige Maserati QP te zien in een lofzang door de humoristische mannen van TopGear. Let ook op de leuke grappen over de Panamanamamnn..era
    Als de Maser nu nog steeds zoveel indruk maakt dan zie ik het zonnig in voor diens opvolger! (de enige echte sportieve vierdeurs)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.