Home » Fiat , Fiat Professional - Iveco

Nieuwe Fiat Ducato krijgt stijlvol front

15 april 2014 13:30 3 reacties

nuova ducato

De eerste glimp van de nieuwe Fiat Ducato is inmiddels alvast uitgelekt op het wereldwijde web. De belangrijke transportbus van Fiat, krijgt evenals de Iveco Daily, dit jaar nog een grondige update om zo de markt goed te kunnen blijven bedienen. De populaire Ducato speelt inmiddels een steeds internationalere rol binnen het segment van de lichte bedrijfswagen en is op alle continenten aanwezig, onder andere met RAM-logo in de VS.

nuova ducato3

Zowel de nieuwe Fiat Ducato als de nieuwe Iveco Daily (foto onder), krijgen na de grondige update van dit jaar een strakker voorkomen.

daily 2014

De straks in Atessa bij Sevel geproduceerde nieuwe Ducato zal van een eveneens vernieuwde assemblagelijn rollen en wordt volgens een hogere standaard gefabriceerd (WCM). De bekende Italiaanse bedrijfswagen blijft ook in de toekomst nog altijd scherp geprijsd, maar zal tevens robuuster overkomen en is vooral te herkennen aan een scherp gelijnde nieuwe vormgeving aan de voorzijde met LED-verlichting (foto’s). We verwachten overigens dat we binnen afzienbare tijd de eerste officiële foto’s van de nieuwe Ducato kunnen tonen.

nuova ducato2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • niccolo schrijft:

  nog meer Überholprestige 🙂

 • henk schrijft:

  Ziet er net als de Daily erg goed uit 😀

  Maar ik denk dat we het begrip ‘lekken’ zo langzamerhand maar eens in de vriezer moeten gaan leggen. Natuurlijk is al dit soort glimpen niet gelekt maar bewust naar buiten gebracht 😉

 • Dutchbird schrijft:

  Al geef je een aap een gouden ring (in dit geval een nieuwe neus)het is en blijf een lelijk ding.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties