Home » Fiat

Nieuwe Fiat Panda 4×4 doet laatste testrondje in de kou

20 januari 2012 10:17 2 reacties

Nuova Panda 4x4

De nieuwe vierwielaangedreven Fiat Panda is af en klaar voor productie. De Italiaanse autonieuwsbron Quattroruote heeft deze plaatjes zo te zien van de testpiloot zelf ontvangen, die dit beroepshalve in de sneeuw heeft vastgelegd. Een scoop is dus negen van de tien keer een vorm van bewust vrijgegeven informatie van de fabrikant. Op dezelfde locatie in Zweden werd trouwens ook weer Project ‘Ellezero’ gespot. Overigens komt ook van dit nieuwe model uit Servië volgens goed ingelichte bronnen een ‘Trekking’ versie met een Offroad-look. Of deze ook vierwielaangedreven zal zijn is echter alles behalve zeker.

Op deze plaatjes is de naakte waarheid te zien met enkel wat decoratief plakband voor de  vorm. De nieuwe Panda 4×4 zal dit voorjaar waarschijnlijk al z’n marktdebuut beleven. Deze vooral in Italië zeer gewilde uitvoering, oogt robuust en zonder al te veel onnodige opsmuk, een goed voorbeeld voor hoe kleine 4×4 eruit hoort te zien. Fiat heeft deze Panda ‘quattro per quattro’ traditie 30 jaar geleden al ingezet.

Fiat Panda 4x4

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Lusso schrijft:

    Ik had bijna niet herkend dat het een panda was met al die tape 😉

  • paolo schrijft:

    Geweldige leuke auto! Heb ooit eens serieus overwogen een oude 4x4 Sisley of country club uit Italie te halen. De prijzen voor een occasion zijn helaas aan de hoge kant.

    De nuovo Panda zal er inderdaad het beste uitzien in de meest simpele uitvoering. De Panda 4x4 van’s van de Italiaanse post zijn een goed voorbeeld.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties