Nieuwe persfoto van de Ferrari FF

Voor het eerst kunnen we een beetje een blik werpen op de achterbank van de ruime coupé met vierwielaandrijving. De ‘Ferrari Four’ toont zich hier in prachtig zilvergrijs waardoor we het design eens goed op ons in kunnen laten werken in deze driekwart positie. Een auto met prachtige lijnen en een imposant frontaal maakt de unieke Ferrari nu al begerenswaardig. Een zeer imposante revolutionaire GT dus zonder directe concurrentie. Knap werk van Ferrari.

3 gedachten over “Nieuwe persfoto van de Ferrari FF

 • 25 januari 2011 om 17:09
  Permalink

  Mooi! (als ik eerlijk ben veel mooier dan de eerste plaatjes waarin de auto nogal edgy en qua verhoudingen in onbalans lijkt)… Het is een origineel ontwerp al moet ik zeggen dat er wel wat van de BMW Z3/ Z4 coupe in die lijnen zit. Anyway het zal zeker een succesvol model worden. Jammer dat de minder bedeelden qua Italian wheels op dit moment zo hard op dieet worden gezet. Dit soort mooie auto’s zouden ook voor andere prijsklassen beschikbaar moeten zijn.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2011 om 18:15
  Permalink

  Inderdaad een prachtige auto. En uniek zowel qua concept als de techniek. Je zou er toch bijna voor naar Geneve afreizen, had ik er maar de tijd voor.

  Beantwoorden
 • 26 januari 2011 om 09:08
  Permalink

  Ferrari doet het gewoon geweldig. Komt met nieuwe modellen en zorgt ervoor dat men in de top van het segment een hoofdrol kan blijven spelen. En deze FF is om je vingers bij af te likken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.