Onthulling nieuwe Ferrari F1-bolide begin februari

F2013

De nieuwe Ferrari F1 voor seizoen 2013 zal begin volgende maand in Maranello onthuld worden meldde de site Omnicorse.it  gistermiddag. Welke datum dit zal zijn is niet bekend, maar ga maar uit van maandag 4 februari. Na de onthulling zal er direct gestart worden met de eerste testsessie van de drie die er zullen plaatsvinden op het circuit van Jerez de la Frontiera in Spanje.

wrooom

Het team van de Scuderia zal deze maand eerst nog optreden in Madonna di Campiglio tijdens de 2013 editie van ‘Wrooom’. Dit event is inmiddels een traditionele ontmoeting tussen Ferrari-coureurs (en die van Ducati) en de pers en het publiek.

In Maranello is er naast de voorbereiding op het nieuwe seizoen, ook de start van de werkzaamheden van het nieuwe hoofdkwartier van de Scuderia. Behalve nieuwe werkplaatsen voor het team, zal er ook een nieuw kantoor verrijzen. Het nieuw gedeelte wordt op een parkeerterrein gebouwd, tussen het restaurant ‘Cavallino’ en de huidige werklocatie. Met de gemeente van Maranello is inmiddels alles geregeld wat betreft de realisatie. Er komt uiteraard ook een nieuw (en groter) parkeerterrein. De werkzaamheden zijn deze week gestart (foto onder).

scuderia

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.