Peperdure 599 GTO is al uitverkocht!

Crisis of niet, Ferrari heeft een hechte klantenkring.

En als er dan iets bijzonders aan zit te komen, is een nieuw kassucces ook gegarandeerd. Ferrari heeft namelijk reeds alle 599 te produceren exemplaren weten te slijten aan speciaal geselecteerde Ferrari klanten over de hele wereld. Behalve een redelijk vage kopie van een scan, is er nog niets wat we kunnen laten zien van deze supercar GT, die over een paar weken aan de pers onthuld zal worden. Wel komen er steeds meer details naar buiten over deze nieuwe zwarte hengst met legendarische badge. 

Voor een instap bedragje van 319.495 euro had je de GTO kunnen bestellen… Maar dan begint de configuratie; Zo kun je je GTO in de legendarische wit-blauwe kleurstelling krijgen zoals kenners die ook al konden bewonderen op Lemans Testarossa’s uit eind jaren ’50 en de oer-GTO uit het decennium daarna. Kortom auto’s die makkelijk een overwinning op hun naam konden zetten op de weg, evenals deze nieuwe generatie GTO. Zo’n blauw streepje kost je 7.176 ballen. Het exclusieve lederen tassensetje wat je niet wil missen, netals bij je 8C Competizione, kost tegen de 6000 euro.

Uiteraard zul je een serieus geslecteerde GTO koper daar niet over horen zeuren. Die kan immers zeggen dat hij een van ’s werelds meest begeringswaardige GT’s in bezit heeft met een V12 krachtbron van 670 pk, dat garant staat voor een oorverdovend concert en een sprint van 0-100 in 3,3 seconden. De nieuwe über Ferrari? Wij vinden van wel. Helemaal ook omdat ie wonderschoon zal zijn om te zien.

3 gedachten over “Peperdure 599 GTO is al uitverkocht!

 • 29 maart 2010 om 20:00
  Permalink

  Heele mooie Ferrari 599 GTO net zo als al de andre Ferrari’s super !

  Beantwoorden
 • 29 maart 2010 om 20:06
  Permalink

  hele mooie Ferrari 599 GTO net zo als al de andere Ferrari’s super !!

  Beantwoorden
 • 29 maart 2010 om 20:48
  Permalink

  Een koopje als je bedenkt wat de andere GTO’s nu waard zijn…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.