Home » Fiat

Sergio Marchionne: ‘Pomigliano d’Arco de beste fabriek ter wereld’

14 december 2011 14:58 2 reacties

Panda Pomigliano

Sergio Marchionne noemt de sterk vernieuwde Fiat fabriek nabij Napels waar de Panda gebouwd wordt, de beste ter wereld. Dit is volgens de CEO te danken aan de wijze waarop er in Giambattista Vico aan constante ontwikkeling en kwaliteitscontrole wordt gedaan gedurende de productie. Afgelopen zomer heb je hier op AutoEdizione al verschillende aspecten over deze productiewijze volgens het WCM principe kunnen lezen. De Panda staat daarom ook meer dan ooit voor kwaliteit. Kwaliteit waarvan men zelfs als motto heeft dat het zo goed is omdat het Italiaans is, wat op z’n minst baanbrekend genoemd mag worden.

Panda Giambattista Vico

Dat zelfvertrouwen op het gebied van hoogwaardige productieve kwaliteiten blijkt ook uit het enorme bord boven de ingang van de fabriek. Daar staat ‘Wij zijn wat wij doen’ (“This is what we do”, foto) als slogan van een zelfbewust Fiat (Italië) dat graag vooruit wil kijken en in zichzelf gelooft. Een indrukwekkend pleidooi voor een concurrerend Fiat in een veranderend Italië.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • mebetoys schrijft:

    Hoe zit het eigenlijk met de productie van de Alfa 159 in deze fabriek. Is de laatste 159 al geproduceerd en zo nee tot wanneer gaat Alfa door met produceren?

  • Lusso schrijft:

    Inderdaad wel hypermodern die fabriek…

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties