Zagato Perana Z-One komt naar de VS

Het adembenemende concept dat Zagato onlangs in Genève toonde, zal binnenkort op de Amerikaanse markt beschikbaar zijn. De Zagato Perana Z-One zal door het Zuid Afrikaanse Hi Tech, in een beperkte oplage worden gebouwd. Hoeveel exemplaren het bedrijf wil gaan maken is nog onbekend. De Perana zal voor de Amerikaanse markt door het bedrijf Superperformance worden geïmporteerd en in augustus tijdens het evenement Concorso Italiano op Laguna Seca worden getoond.

Er kunnen 2- Corvette motoren als krachtbron worden gekozen, namelijk de 436 pk LS3 en de 505 pk sterke LS7. In combinatie met het lage gewicht van 1195 kg zal dit garant staan voor prestaties van formaat. De prijs is overigens zeer opvallend te noemen. Het is namelijk al mogelijk om een Perano voor iets minder dan 100.000 Dollar te kopen.

Een gedachte over “Zagato Perana Z-One komt naar de VS

  • 17 juli 2010 om 12:38
    Permalink

    Wat mij betreft niet het sterkste Zagato-ontwerp van de afgelopen jaren… Overhang aan de voorzijde lijkt erg lang en ht lijkt erop dat men dat met die rare koelopeningen probeert te verhullen. Niet echt mijn ding…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.