Alfa Romeo 4C concept volgende maand onthuld?

Heeft de Griekse importeur nu een alcoholprobleem of bouwt ie de spanning alleen maar op? Het bericht van afgelopen maandag heeft vandaag een staartje gekregen namelijk. De beheerders van het Alfa Romeo forum voor Grieken, moesten vandaag namelijk per direct het bericht van de toezegging door de importeur over een aanstaande concept verwijderen. Maar vervolgens liet diezelfde importeur van FGA Hellas doodleuk weten dat het bericht vanaf 14 februari er weer op mag!… De beheerders waren net zo ‘perplexos’ als wij nu. Waren onze toegezonden teasers dan echt? Gaan we over iets meer dan drie weken een onthulling meemaken van wat Alfa Romeo van plan is uit te werken? Hopelijk wel.

Geruchten spreken deze dagen over een evolutie op basis van de Duettottanta, de naam 1750 SS of 4C GTA, een chassis op Dallara platform, 265 pk en zelfs nog een coupé concept ernaast van het merk Abarth. Hoe dan ook er hangt iets in de lucht en AutoEdizione was een van eersten die het mochten ontvangen.

7 gedachten over “Alfa Romeo 4C concept volgende maand onthuld?

 • 27 januari 2011 om 21:30
  Permalink

  Maar komt die spider er ook ??

  Of mis ik nu een bericht van jullie?

  Volgens mij zou er een nieuwe Spider komen toch

  Ciao

  Squadra (The good Times have began)

  Beantwoorden
 • 28 januari 2011 om 08:32
  Permalink

  Zoals ik na de vorige Autosalon Geneve al schreef was ik erbij toen Marchionne een stel Amerikanen rondleidde.
  Stond zelfs naast de grote man toen hij de Duottanta liet zien en hij tegen de Amerikanen zei dat het een mock up was zonder aandrijving en motor.
  Kennelijk stond er dus iets te gebeuren.

  De spider is denk ik een hele mooie opening voor de Amerikaanse markt. We zullen zien.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2011 om 08:58
  Permalink

  Ik hoef helemaal geen nieuwe concept! Ik wil de duettottanta. Die is helemaal perfect zoals hij is.

  Als die overmorgen in de showroom staat dan sta ik er morgen al.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2011 om 10:10
  Permalink

  De duettottanta is idd een prachtig concept. Zonde dat Alfa Romeo er niets mee doet, want dit is qua design een echte Alfa! Normaal is Alfa Romeo wel gevoelig voor positieve reacties op een concept car (montreal, 8c, brera komen het eerst in mij op). Dus wat is de reden dat hier niets mee gedaan wordt? Leent dit design zich niet voor massaproductie? Of waren andere plannen voor een nieuwe spider al te ver uitgewerkt? (Of mogen we stiekem toch nog hopen op de duettottanta?)

  Beantwoorden
 • 28 januari 2011 om 11:03
  Permalink

  @squadra: De Spider staat zonder geheim officieel gewoon voor 2013 gepland. Er is alleen zeer weinig over gesproken sindsdien wat volgens mij altijd zo is met speciale modellen. Alleen als er een diesel, hybride techniek of twinair in komt te leggen zou je er al meer over horen als je begrijpt wat ik bedoel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.