Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo 4C in de sneeuw verbergt nieuwe ‘Scudetto’

29 januari 2013 19:21 6 reacties

4c sneeuw1

Een nieuw hoofdstuk in de ontwikkelingsfase van de Alfa Romeo 4C zien we hier. In het donker door de Scandinavische sneeuw en met nieuwe camouflage. Dat laatst lijkt niet voor niets, want op deze foto’s die vanavond via Quattroruote naar buiten zijn gekomen, zien we dat ter hoogte van de klassieke hartvormige Alfa ‘Scudetto’ een nieuw soort uitsparing verborgen wordt gehouden.

4c sneeuw2

Al vlak na de presentatie van de concept gokten we erop, dat juist wat de grille en de koplampunits betreft, de nodige wijzigingen zullen worden aangebracht. Wellicht zal er voor een bredere grille worden gekozen zoals we die ook al kennen van de Giulietta. Overigens ontvangt deze laatste dit jaar samen met de MiTo een lichte facelift. Dit proefmodel draagt trouwens ook een mooi nieuw soort velgen.

4c sneeuw3

Hoewel het van matige kwaliteit is plaatsen we voor de zekerheid ook deze eerste geluidsopname van de Alfa 4C. Een lekker knetterend geluid op het eind!

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • squadra schrijft:

  Kan nog in ontwikkeling zijn he die uitlaat dit hoeft niet het echte geluid te zijn. Maar wel goed dat de auto zo word getest vroeger kwam die veel te snel op de markt met allerlei problemen kwaliteit!!

  Ciao

  Squadra

 • Lusso schrijft:

  Hopelijk niet die ‘zwevende’ grille van de giulietta…

 • Lusso schrijft:

  De auto schreeuwt om een busso v6….

 • squadra schrijft:

  Lusso,

  De Busso V6 is inmiddels wel erg oud, voldoet niet meer aan de eisen. Hij hoort wel net zoals de Boxer in de Hall of Fame wat motoren betreft dit was de Beste V6 punt.

  Ciao

  Squadra

 • Lancia4Ever schrijft:

  @Lusso: De zwevende grille is prachtig. Ik hoop op een variant zonder dwarsspijlen a la 8C. Het is een 4 pitter dus je ontkomt niet aan een leuk uitlaatgeluid ter ondersteuning.. Als het maar knetttert bij het flipperen..net als een 8C (weet er alles van) 8)

 • AR 159 schrijft:

  Lusso,

  Helemaal mee eens. Ik ben ook niet kappot van het front van de juul de rest is wel mooi maar de neus is het zwakst niet vergelijkbaar met het krachtige karakter van de 156/GT/159 en 8C.

  En ja ik hoop ook op een versie met V6 alla busso maar wat ik zag voor de maser doet mij het ergste vermoeden. maar dan zal die wel 6C gaan heten.

  Nog een jaartje gedult en we zien er misschien een in het wild.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties