Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo 4C laat zich zien met nieuwe camouflage

29 oktober 2012 12:37 2 reacties

Deze nieuwe scoop plaatjes van de Alfa Romeo 4C, hebben nog altijd nieuwswaarde, omdat dit model symbool staat voor de zeer langverwachte herlancering van een legendarisch sportief Italiaans merk met veel klasse. Dit testexemplaar heeft een nieuw jasje en toont als belangrijkste verschil, dat er dit keer geen reflectoren -in verband met de Amerikaanse wetgeving- op de wielkasten zitten. Het gaat dus waarschijnlijk om de Europese versie.

Volgens diverse bronnen heeft Alfa Romeo de ontwikkeling van de 4C strak op schema liggen. Volgend jaar zal men in Detroit en Genève aftrappen en wordt de 4C een belangrijk uithangbord voor Alfa’s terugkeer in de VS. Tevens kun je het zien als het begin van de revival op eigen bodem, maar ter zijner tijd kan met dit model bijvoorbeeld ook worden gewerkt aan een debuut op de Chinese markt. Deze zeer lichte straatracer krijgt in 2014 tevens een open zusje, die waarschijnlijk 4C Spider zal heten.

We thank our AutoEdizione.com reader ‘Riaan’ for the attention.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Lusso schrijft:

    Ik denk dat het om de amerikaanse versie gaat. Op foto 1 is duidelijk te zien dat de reflectoren op de wielkasten zijn overplakt…

  • Lancia4Ever schrijft:

    Idd, nu zie ik het ook 😀

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties