Alfa Romeo Giulietta weer gespot in Amerika

Giulietta USA

De Amerikaanse website Automobilemag.com komt met deze spyshots van een zelden geziene gast op Amerikaanse bodem. Het is niet de eerste keer maar aangezien er voorlopig nog een lekkere mist hangt boven Alfa’s terugkeer naar de VS, is dit voer voor speculaties. De Giulietta zou pas als facelift in 2014 arriveren volgens het rooster, dus het is de vraag waarom deze auto nu al hier rondrijd. Of gaat alles voeger plaatsvinden en is 2012 toch echt de bedoeling (inclusief Giulietta) i.p.v. 2013. Aan de andere kant wil Fiat samen met Chrysler een groot aantal auto’s ontwikkelen de komende jaren, die hetzelfde platform delen als dit testmodel met Milanees logo. Dus eigenlijk is het helemaal niet zo gek dat dit model zo nu en dan gespot wordt. Overigens zien we hier gewoon een Europese versie, zoals wij die kennen.

Giulietta Amerika

 

4 gedachten over “Alfa Romeo Giulietta weer gespot in Amerika

 • 26 mei 2011 om 08:16
  Permalink

  Misschien is het een testmule voor een Dodge of zo? Ze moeten volgens de afspraken nog een ‘groen’ model lanceren op de VS markt om 51% vanb Chrysler in handen te kunnen krijgen.

  Beantwoorden
 • 31 mei 2011 om 11:11
  Permalink

  Wat zou er aan de juul moeten veranderen om hem een typegoedkeuring te bezorgen voor USA ? Gewoon verkopen lanceren daar..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.