Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo lanceert nieuwe website voor de Giulietta

6 december 2010 17:28 Geen reacties

Ter gelegenheid van de vele erkenningen die de nieuwe Giulietta inmiddels heeft ontvangen en niet in de laatste plaats de Motor Show van Bologna die momenteel gaande is, lanceert Alfa Romeo een nieuwe variant van AlfaGiulietta.it. Het is opnieuw een herkenbaar en stijlvol geheel geworden in de lijn van Alfa Romeo’s laatste product.

Misschien heb je het slimme extra spotje op televisie waarin de veiligheid van de Giulietta centraal staat al wel gezien. Dat je veilig je kinderen achterin kan laten plaats nemen staat ook centraal op deze nieuwe Italiaanse site. Behalve de behaalde 5 sterren Euro NCAP en de beloonde ‘Engine of the Year Award’ voor de 1.4 MultiAir (sinds kort ook de 2.0 JTDm-2 met 140 pk), benoemt Alfa Romeo hier ook de ‘Auto Europa 2011’ premie van het UIGA (Italiaanse autopers). Deze ‘award’ mocht het Milanese merk vandaag in Bologna in ontvangst nemen.

Wat wij erg leuk vinden aan deze site is de ‘switch-knop’ voor ‘day-‘ en ‘nightvision’, waarbij de virtuele Giulietta zo van de dag in de nacht rijdt en andersom.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Volg ons

Advertenties