Amerika: Eerste 500 stuks binnen 100 minuten uitverkocht

In de VS is bijna niemand ontgaan dat Fiat terugkeert en deels komt dat natuurlijk door het grote charisma van het model waarmee Fiat dat doet.

Het eerste succes is binnen want de eerste 500 stuks met de titel ‘Prima Edizione’ zijn in Amerika binnen een kleine 2 uur verkocht. Via internet kon je op de site van Chrysler je order plaatsen en dat deed men dus volop. De bevestiging van de aankoop van een mooie compacte Italiaan kwam tot stand door een aanbetaling van 500 dollar. Een ingeschreven bezoeker van de webpagina over de 500, zou hebben aangegeven dat hij op 16 september om 20:42 een mail kreeg waarin aangegeven werd dat de eerste editie van de 500 vanaf dat moment te bestellen was. Om 22:20 kreeg de potentiĆ«le klant opnieuw een mail met dit keer de boodschap dat de Prima Edizione reeds uitverkocht was.

Het is eigenlijk al duidelijk dat de 500 voldoende overtuigt om een grote groep Amerikaanse klanten aan zich te kunnen binden. Iedereen die zich daarna nog inschreef/schrijft is overigens op een wachtlijst gekomen. Fiat zal er zeker alles aan doen om deze mensen zo snel mogelijk te kunnen bedienen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.